Ik wil spelen

Sfeerbeeld van een meisje op een klimrek tegen een onscherpe achtergrond waarin andere spelende kinderen te zien zijn

Doe mee met een Jantje Beton activiteit

Vind je het leuk om mee te spelen? Of een speeldag te organiseren? Of buiten les te geven zodat kinderen spelenderwijs leren? Meld je dan aan voor een van onze activiteiten:

 • De Nationale Buitenlesdag

  De Nationale Buitenlesdag

  Vanaf nu kunnen scholen zich weer aanmelden voor de ZESDE editie van de Nationale Buitenlesdag op 13 april! Vorig jaar deden hebben meer dan 350.000 kinderen met hun meester en juf beestjes gezocht, opgeteld met sprongen of een geschiedenisrace gedaan. De frisse lucht, beweging en speelse manier van leren zorgen ervoor dat kinderen beter presteren! Doet jouw school dit jaar ook weer mee? Meld je nu aan op www.buitenlesdag.nl.

  Meer informatie

 • NK Stoepranden

  NK Stoepranden

  1 april t/m 30 september

  Jantje Beton organiseert in 2021 voor de 5e keer het NK Stoepranden. Wij organiseren het NK Stoepranden omdat wij spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten in Nederland willen stimuleren.

  Meer informatie

 • Play to move

  Play to move

  Stop nooit met spelen! Ook niet als de wereld om je heen stilstaat. Dat was ons motto in de periode maart t/m september 2020. Want met onze challenges van Play To Move bleven kinderen, ook tijdens de lockdown, lekker bewegen.

  Meer informatie

Alle activiteiten

  Sfeerbeeld van een meisje op een klimrek tegen een onscherpe achtergrond waarin andere spelende kinderen te zien zijn

  Voor speeltips, word lid van de Speelbeweging

  De Jantje Beton Speelbeweging telt meer dan 4.000 leden. Via de Speelbeweging krijg je maandelijks speeltips, interessante speelweetjes en stoer speelverhalen! Meer weten?

  Naar de Speelbeweging

Ik wil een speelidee realiseren

Heb jij een tof idee om samen met andere kinderen te spelen? Kijk dan hier hoe je hier geld voor kunt vragen aan Jantje Beton. Wie weet wordt jouw droom waar?

Meer over geld om te spelen
Ik wil een speelplek redden of maken

Wil je zelf een plek maken om te spelen? Of dreigt er een speelplek te verdwijnen? Kijk dan hier welke stappen je moet nemen om een speelplek te maken of behouden.

Aan de slag
Doneren