Ga naar de inhoud van deze pagina.
Jantje Beton aan de deur - door2door werving

Jantje Beton aan de deur

Jantje Beton aan de deur

In bepaalde periodes van het jaar kun je ambassadeurs van Jantje Beton tegenkomen in jouw buurt. Zij helpen ons met het vinden van donateurs die voor langere tijd onze missie willen steunen: Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag!

Straat- en deurwerving

Om ons werk voor kinderen mogelijk te maken, is geld nodig. Gelukkig kunnen we rekenen op de steun van vaste donateurs. Die werven we aan de deur en op straat. Dan doen we met een team van jonge, enthousiaste ambassadeurs, te herkennen aan hun Jantje Beton T-shirt, oranje jas en legitimatie badge. Deze werving is iets anders dan onze jaarlijkse collecteweek, daarbij vraagt een collectant een eenmalige gift.

Dit is nodig om het groeiende probleem van 'binnenzitters' aan te pakken. De wervers leggen de ambitie uit van Jantje Beton: Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag! En ze vertellen ze hoe donateurs daaraan bijdragen.  

Als je besluit vaste donateur te worden dan ontvang je een bevestiging hiervan in de mail en word je kort erna gebeld om alle afspraken nog even te checken. Je wordt gebeld vanaf het telefoonnummer 0307620999.

Waar vindt deze week de werving van donateurs plaats?   

Op het Wervingsrooster kun je zien of onze wervers in jouw wijk lopen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via donateurs@jantjebeton.nl of 0302427280. Geef zoveel mogelijk informatie door, zoals de datum, de locatie of de naam van de werver.   

Wie is er aan de deur?

“Wij gunnen alle kinderen een jeugd zoals die van Els. Samen op avontuur door met vriendjes buiten te spelen. Dat verdient toch ieder kind?”

Els & Jan - Steunen Jantje Beton al jaren, omdat zij buitenspelen ontzettend belangrijk vinden. Waar Els als kind urenlang buiten doorbracht, zat Jan altijd alleen binnen. Jan had geen speeltuin in zijn buurt en hij moest zijn ouders helpen in hun bakkerij.

Els & Jan

Steunen Jantje Beton al jaren, omdat zij buitenspelen ontzettend belangrijk vinden. Waar Els als kind urenlang buiten doorbracht, zat Jan altijd alleen binnen. Jan had geen speeltuin in zijn buurt en hij moest zijn ouders helpen in hun bakkerij.

Veelgestelde vragen