Wat wil je weten?

Deze vragen worden het meest gesteld. Mocht er nog iets ontbreken laat het ons gerust weten via loterij@jantjebeton.nl

Algemene informatie

 • Jantje Beton Loterij
  Arthur van Schendelstraat 550
  3511 MH Utrecht
  T: 030 2427 263 
  E: loterij@jantjebeton.nl

 • De lootjes worden tijdens twee actieperiodes verkocht. De scholen mogen zelf kiezen wanneer de leerlingen op pad gaan.

  Actieperiode 2019:
  - 22 mei t/m 5 juni
  - 11 t/m 25 september

 • De trekking was op 28 november 2018. De winnende lotnummers staan op onze website.

 • Samen met enkele andere goede doelen is Jantje Beton onderdeel van Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen (SNL). De SNL heeft een deelnemersreglement waar ook Jantje Beton zich aan dient te houden bij het organiseren van een Loterij. De Kanspelautoriteit en SNL  houden goed in de gaten dat de Jantje Beton Loterij voldoet aan de voorwaarden verbonden aan de vergunning tot het houden van loterijen.
  >> Lees het deelnemersreglement van de SNL


Lotenkopers

 • Een lootje van De Kleine Jantje Beton Loterij kost € 3. Daarvan is € 1,50 is voor de school om bijvoorbeeld het schoolplein mee opknappen. De andere helft gaat naar de projecten van Jantje Beton.

 • Om te zien of je prijs hebt, ga je naar de pagina ‘Uitslag en prijzen’ en daar vul je jouw lotnummer in. 

 • Super leuk! Een lot met contant geld gekocht? Volg dan de instructies op het lot. Staat het winnende lotnummer op je bankafschrift? Dan ontvang je de prijs automatisch per post. Op de machtiging heb je namelijk adresgegevens opgeschreven.

 • Ja, zo lang je woonachtig bent in Nederland. Dan heeft Jantje Beton wel je BIC-nummer nodig. Meespelen? Vul de machtiging in en stuur aanvullend een e-mail met je naam, het IBAN-nummer en de bijbehorende BIC-code aan het Loterijteam. Let op, speel bewust 18+.

Deelnemende scholen

 • Bij Jantje Beton zijn we gek op (buiten) spelen en daar wordt de opbrengst aan besteed. Doen jullie dat ook? Leuke skippyballen of een spannend nieuw speeltoestel voor op het schoolplein zijn mooie voorbeelden. Een super gaaf uitje met de klas mag natuurlijk ook.

 • Via de nieuwsbrief die de coördinator van de Kleine Jantje Beton Loterij ontvangt is het heel makkelijk om gegevens te wijzigen. Geen e-mail bij de hand? Stuur dan een e-mail naar het Loterijteam met de gegevens die gewijzigd zijn.

 • Wanneer een school heeft gekozen voor deelname via machtiging is het niet mogelijk om contant loten te verkopen. Is dit toch gebeurd, dan is van belang om contact te zoeken met de persoon die contant geld heeft gegeven. Wil de persoon wel deelnemen aan de loterij dan kan er alsnog een machtiging worden ingevuld met het juiste IBAN nummer zodat er een lotnummer toegekend kan worden. Mocht de persoon niet zijn IBAN nummer willen geven dan kan het geld worden teruggegeven. Een andere optie het bedrag doneren zonder een lotnummer te ontvangen. De helft van het bedrag is voor de school en de andere helft wordt als gift overgemaakt op NL14 RABO 0160 8979 71 t.n.v. Jantje Beton te Utrecht.

 • Verkoopt een klas (gemiddeld) 10 lootjes per leerling, dan verdient die klas één van de Grote Jantje Beton speel-pakketten. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • alle leerlingen van een (combi)klas tellen mee. Dus ook de leerlingen die geen lootjes hebben verkocht. Bij een combinatieklas tellen de leerlingen van beide groepen mee. 
  • om een speel-pakket te verdienen is een minimaal aantal van 200 verkochte lootjes vereist. Zijn er op school kleine klassen en wordt het aantal niet gehaald? Dan is het mogelijk om bijvoorbeeld twee klassen te combineren.
  • de school dient de ingevulde Lotenmeter, met daarop de eindstand, per mail te sturen naar loterij@jantjebeton.nl o.v.v. het aantal leerlingen en het relatienummer.

  Lootjes verkocht via de Tikkie jij bent 'm! SMS-actie tellen niet mee voor het verdienen van één van de grote Jantje Beton speel-pakketten.

  De speel-pakketten worden in verband met de verwerking van de lootjes en de schoolvakanties uiterlijk vier maanden na de actieperiode per post op school geleverd.

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.