Wat wil je weten?

Deze vragen worden het meest gesteld. Mocht er nog iets ontbreken laat het ons gerust weten via loterij@jantjebeton.nl

Algemene informatie

 • Jantje Beton Loterij
  Arthur van Schendelstraat 550
  3511 MH Utrecht
  T: 030 2427 263 
  E: loterij@jantjebeton.nl

 • Een lootje van De Kleine Jantje Beton Loterij kost € 3. Daarvan is € 1,50 is voor de school om bijvoorbeeld het schoolplein mee opknappen. De andere helft gaat naar de projecten van Jantje Beton.

 • De lootjes worden tijdens twee actieperiodes verkocht. De scholen mogen zelf kiezen wanneer de leerlingen op pad gaan.

  Actieperiode 2018:
  - 16 t/m 30 mei
  - 12 t/m 26 september

 • De trekking is op 28 november 2018 op het kantoor in Utrecht. De winnende lotnummers zijn vanaf 14:00 uur na te kijken via onze website.

  De trekking van de Jantje Beton Loterij 2017 was op 30 november 2017. De winnende lotnummers zijn te vinden op de pagina Uitslag & Prijzen.


Deelnemende scholen

 • Bij Jantje Beton zijn we gek op (buiten) spelen en daar wordt de opbrengst aan besteed. Doen jullie dat ook? Leuke skippyballen of een spannend nieuw speeltoestel voor op het schoolplein zijn mooie voorbeelden. Een super gaaf uitje met de klas mag natuurlijk ook.

 • Via de nieuwsbrief die de coördinator van de Kleine Jantje Beton Loterij ontvangt is het heel makkelijk om gegevens te wijzigen. Geen e-mail bij de hand? Stuur dan een e-mail naar het Loterijteam met de gegevens die gewijzigd zijn.

 • Tot twee weken voor de start van de actieperiode is het mogelijk om de school kosteloos via e-mail of telefoon af te melden. Meld de school zich korter van tevoren af? Dan is Jantje Beton genoodzaakt € 50,- administratiekosten in rekening te brengen.

 • Wanneer een school heeft gekozen voor deelname via machtiging is het niet mogelijk om contant loten te verkopen. Is dit toch gebeurd, dan is van belang om contact te zoeken met de persoon die contant geld heeft gegeven. Wil de persoon wel deelnemen aan de loterij dan kan er alsnog een machtiging worden ingevuld met het juiste IBAN nummer zodat er een lotnummer toegekend kan worden. Mocht de persoon niet zijn IBAN nummer willen geven dan kan het geld worden teruggegeven. Een andere optie het bedrag doneren zonder een lotnummer te ontvangen. De helft van het bedrag is voor de school en de andere helft wordt als gift overgemaakt op NL14 RABO 0160 8979 71 t.n.v. Jantje Beton te Utrecht.

 • Verkoopt een klas (gemiddeld) 10 lootjes per leerling, dan verdient die klas één van de Grote Jantje Beton speel-pakketten. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • alle leerlingen van een (combi)klas tellen mee. Dus ook de leerlingen die geen lootjes hebben verkocht. Bij een combinatieklas tellen de leerlingen van beide groepen mee. 
  • om een speel-pakket te verdienen is een minimaal aantal van 200 verkochte lootjes vereist. Zijn er op school kleine klassen en wordt het aantal niet gehaald? Dan is het mogelijk om bijvoorbeeld twee klassen te combineren.
  • de school dient de ingevulde Lotenmeter, met daarop de eindstand, per mail te sturen naar loterij@jantjebeton.nl o.v.v. het aantal leerlingen en het relatienummer.

  De speel-pakketten worden in verband met de verwerking van de lootjes en de schoolvakanties  uiterlijk vier maanden na de actieperiode per post op school geleverd.

Lotenkopers

 • Om te zien of je prijs hebt, ga je naar de pagina ‘Uitslag en prijzen’ en daar vul je jouw lotnummer in. Je kan alleen lotnummers van 2017 nakijken. Eerder gekochte loten zijn helaas niet meer geldig. 

  Voor lootjes gekocht in 2018 is nog even geduld nodig. De trekking is op 28 november 2018. Vanaf die dag kan je op de website nakijken of je één van de gelukkige winnaars bent.

 • Super leuk! Een lot met contant geld gekocht? Volg dan de instructies op het lot. Staat het winnende lotnummer op je bankafschrift? Dan ontvang je de prijs automatisch per post. Op de machtiging heb je namelijk adresgegevens opgeschreven.

 • Ja, zo lang je woonachtig bent in Nederland. Dan heeft Jantje Beton wel je BIC-nummer nodig. Meespelen? Vul de machtiging in en stuur aanvullend een e-mail met je naam, het IBAN-nummer en de bijbehorende BIC-code aan het Loterijteam. Let op, speel bewust 18+.

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.