Kom in actie
Geld om te spelen

Een sjoelwedstijd tijdens de Buitenspeeldag. Je oma’s zilveren kerstballen op marktplaats zetten. Een rommel collecte organiseren. Cupcakes verkopen of een sponsorloop organiseren. Een stoepranden kampioenschap op kantoor, online collecteren tijdens de feestdagen. Je kunt altijd op allerlei manieren geld ophalen voor spelen.

Illustratie van een geldzak met een euro teken er op
Ik wil in actie komen

Ga jij geld ophalen? Bedenk zelf een activiteit, of gebruik een van onderstaande voorbeelden. Zoals het organiseren van een rommel collecte of een sjoelwedstrijd. Binnenkort zal hier nog meer informatie te vinden zijn om je te helpen bij het opzetten van je actie.

Ik ben al in actie gekomen

Geweldig! Heb je een actie georganiseerd en wil je de opbrengsten aan Jantje Beton overmaken? Op dit moment kun je het beste even contact opnemen met een van onze medewerkers. We zijn heel benieuwd hoe de actie is verlopen!

Hoe een actie er uit kan zien

  • Sjoel voor het goede doel. In de vakantie of tijdens je verjaardagsfeestje.

    Je kunt een sjoelwedstijd op ieder moment organiseren. Er is altijd wel iemand die een sjoelbak heeft. Download het actiepakket met de spelregels, het geldkistje, de scorekaart en meld je actie aan.

  • Floor en Tess haalden € 40,- op met de verkoop van hun oude speelgoed

    Tijdens Koningsdag verkochten Floor en Tess hun oude speelgoed. De opbrengst van € 40,- maakten zij aan Jantje Beton over.

  • Makelaarskantoor Van Schuppen steunt Jantje Beton met een speciale actie

    Van Schuppen Makelaars in Veenendaal bestaat 50 jaar! Om ons in het zonnetje te zetten hebben zij een speciale actie opgezet: de 50/50. Iedere donatie wordt verdubbeld door het kantoor!

Downloads 'Kom in actie'

Organiseer je een rommel collecte, een stoeprandwedstrijd of ga je sjoelen? Maak gebruik van onderstaande echt wel heel leuke materialen.

Sjoelen actiepakket(pdf 576kB)