Geld voor een speelplek

Aanvragen kan weer vanaf 11 januari 2021

Meer en uitdagendere speelruimte en meer speelkansen. Samen met kinderen en jongeren zet Jantje Beton zich daar volledig voor in, ook omschreven in onze missieDaarom ondersteunen wij jaarlijks 25 lokale speelruimte-initiatieven met een maximale bijdrage van € 10.000 per initiatief.

Aan de slag 

Wil jij bij jou in de buurt een speelplek voor kinderen maken of opknappen? Laat het ons weten en wie weet kan Jantje Beton daar financieel aan bijdragen. Lees hieronder welke stappen je kunt nemen.

Wie kan er geld vragen?

  • Contactpersoon buurt- jeugd- of speelvereniging
  • Contactpersoon van een school
    Tip: probeer jouw buurtvereniging, club, of school te interesseren om bij jouw project te helpen en stuur samen met hen de aanvraag in.

Aanvraagperiode 

Om het geld dat we kunnen weggeven zo goed mogelijk te verdelen, beoordelen we de aanvragen op 3 momenten in het jaar. Om mee te doen aan het eerstvolgende beoordelingsmoment in 2021 ontvangen we jouw aanvraag graag uiterlijk 19 november 2021. Voor 10 december krijg je van ons bericht of we jullie project financieel ondersteunen. De sluitingstermijn voor de volgende beoordelingsrondes worden in de loop van januari bekend. Na ontvangst van de aanvraag kijken we of deze compleet is en ontvang je bericht of de aanvraag in behandeling wordt genomen en of we nog gegevens missen. 

Spelregels en aanvragen

Geld aanvragen voor een nieuwe of bestaande speelplek in de buurt? Lees dan eerst goed onze spelregels waar je project aan moet voldoen en welke projecten worden uitgesloten. Alle regels gelezen? Download dan het aanvraagformulier, vul het in en stuur het naar ons op.

Perstoolkit

Heb je in 2020 geld van Jantje Beton gekregen en ben je trots dat jouw speelplek wordt opgeknapt? Verspreid dit leuke nieuws via social media en lokale pers. Wij hebben een perstoolkit gemaakt met alles wat je hiervoor nodig hebt.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kitty van Ginkel via 06 400 262 04 of k.vanginkel@jantjebeton.nl

Doneren