Geld voor een speelplek

Aanvragen kan vanaf 1 september 2020

In Nederland spelen bijna vier miljoen kinderen buiten op openbare speelplekken. Veel van deze plekken zijn toe aan een opknapbeurt. Vanaf 1 september 2020 kun je bij Jantje Beton weer geld aanvragen om een speelplek op te knappen.

Aan de slag 

Wil je bij jou in de buurt een speelplek maken of opknappen? Lees hieronder welke stappen je als eerste kunt nemen. 

Wie kan er geld vragen?

Tip: probeer jouw buurtvereniging, club, of school te interesseren om bij jouw project te helpen en stuur samen met hen de aanvraag in.

  • Contactpersoon buurtvereniging
  • Contactpersoon van een jeugdvereniging
  • Contactpersoon van een school

Aanvraagperiode 

Om het geld dat we kunnen weggeven zo goed mogelijk te verdelen, beoordelen we de binnenkomende aanvragen op vaste momenten in het jaar. Na het insturen van de aanvraag kijken we of er onderdelen ontbreken, zodat dit nog kan worden aangevuld. Wil je in 2020 jouw aanvraag indienen, zorg er dan voor dat deze uiterlijk 30 november binnen is. Je ontvangt dan uiterlijk 14 december bericht van ons.

Spelregels

Lees, voordat je geld aanvraagt, eerst onze spelregels.

Aanvraagformulier

Download ons aanvraagformulier, sla het formulier eerst op en start dan met invullen. Het ingevulde formulier ontvangen wij graag via aanvraag@jantjebeton.nl.

Perstoolkit

Heb je in 2019 of begin 2020 geld van Jantje Beton gekregen en ben je trots dat jouw speelplek wordt opgeknapt? Verspreid dit leuke nieuws via social media en lokale pers. Wij hebben een perstoolkit gemaakt met alles wat je hiervoor nodig hebt. >> Perstoolkit

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kitty van Ginkel via 06 400 262 04 of k.vanginkel@jantjebeton.nl

Doneren