Steun voor een speelplek

Dien hier jouw aanvraag in

Meer speelruimte en speelkansen. Samen met kinderen zet Jantje Beton zich daar voor in, ook omschreven in onze missieDaarom ondersteunden wij ook in 2023 lokale buurtspeelruimte-initiatieven. 

Helaas zal er in tegenstelling tot eerdere berichtgeving geen aanvraagperiode plaatsvinden vanaf juni. Zodra bekend is wanneer dat wel mogelijk is zullen we dit delen via deze pagina en onze kanalen.

Bent u nu op zoek naar financiering of advies?

Zijn jullie plannen (ook/vooral) gericht op het maken van de speelplek voor kinderen met een beperking? Dien dan jullie (voor)aanvraag in bij het SamenSpeelFonds via www.onbeperktspelen.nl. Daar zijn ook alle tips en richtlijnen te vinden. Het SamenSpeelFonds is een initiatief van Jantje Beton en Stichting het Gehandicapte Kind.

Voor scholen lopen er via Jantje Beton diverse projecten. Voor financiering kijk op www.schoolpleingrijsnaargroen.nl

Of doe mee met onze jaarlijkse collecte. De Jantje Beton collecte draagt bij aan buitenspeelprojecten en biedt alle collecterende organisaties 50% van de opbrengst voor de eigen jeugd. Meld je aan via www.jantjebeton.nl/collecte.

Ben je een school? Dan kan je ook nog deelnemen aan de wedstrijd van Grijs naar Groen. Kijk voor meer informatie op www.schoolpleingrijsnaargroen.nl.

Daarnaast organiseert Jantje Beton nog vele andere activiteiten en projecten! Wellicht kan jullie speelplek hieraan deelnemen? Kijk voor een overzicht van alle projecten en activiteiten op onze website www.jantjebeton.nl/wat-we-doen. 

Heb je behoefte aan inspiratie, tips of vragen over de (her)inrichting van jouw speelplek? We helpen je graag verder met tips en inspiratie. Neem contact op via aanvraag@jantjebeton.nl

Perstoolkit

Heb je in 2022 of 2023 geld van Jantje Beton gekregen en ben je trots dat jouw speelplek wordt opgeknapt? Verspreid dit leuke nieuws via social media en lokale pers. Wij hebben een perstoolkit gemaakt met alles wat je hiervoor nodig hebt.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via aanvraag@jantjebeton.nl.