Ga naar de inhoud van deze pagina.

Help mee zakelijk

Help mee zakelijk

Sinds jaar en dag werken Jantje Beton en bedrijven samen. Ook jouw bedrijf kan via Jantje Beton impact maken. We gaan graag in gesprek. Er is veel mogelijk.

Word een zakelijke partner

Jantje Beton werkt samen met ministeries, provincies, gemeenten, brancheverenigingen, particuliere financiers, MKB, grote bedrijven en andere strategische partners om speelruimten en speelkansen voor kinderen te vergroten.

Wil jij ook impact maken? Sluit je aan bij onze inspanningen en samen kunnen we zorgen dat: Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag! Help jij mee? 

“Wist jij dat de beste deals in de zandbak zijn gesloten? Bel of mail mij NU voor onze zandbak deal”

Inge Brans - Sr. relatiemanager • 06 40 18 83 79 • i.brans@jantjebeton.nl

Inge Brans

Sr. relatiemanager • 06 40 18 83 79 • i.brans@jantjebeton.nl

Of laat je gegevens achter en ik neem contact op met jou:

Aanhef
Vul hier je mobiele of vaste telefoonnummer in
Provincie
Je gegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.
Star background

De feiten rondom buitenspelen

1.
21% van de kinderen heeft weinig tijd om buiten te spelen.
2.
300.00 kinderen van 6-12 jaar spelen nooit buiten.
3.
29% van de 6-7 jarigen kunnen of mogen niet alleen naar plekken die zij leuk vinden.

Samenwerkingen

Benieuwd naar onze huidige partners? Lees hieronder een aantal voorbeelden!

Wehkamp

Wehkamp werkt sinds 2023 samen met Jantje Beton. Per pakket doneert Wehkamp een vast bedrag aan Jantje Beton, als de klant kiest voor een DHL-servicepunt in plaats van thuisbezorging.

Op deze manier wil Wehkamp klanten stimuleren om te kiezen voor een bezorgoptie waar dagelijks al geleverd wordt. Het verkeer kan hierdoor worden beperkt, waardoor er meer veilige speelruimte ontstaat.

Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra en Jantje Beton zijn  in 2013 een meerjarige samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Naast een jaarlijkse financiele bijdrage heeft Struyk Verwo Infra op zeventig Gezonde Schoolpleinen betonnen zit-en speelappels beschikbaar gesteld en speelelementen geleverd voor het NK Stoepranden.

Struyk Verwo Infra loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen in de wereld van publieke bestrating in beton en natuursteen en levert een bijdrage in de duurzame en veilige inrichting van onze leefomgeving. MVO is een bewuste beleidskeuze en al jaren een van de hoofdpijlers in het ondernemingsbeleid.

AM

AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen, voor de samenleving van vandaag en morgen. Gebieden moeten ruimte bieden voor ontmoeting, voor alle leeftijdsgroepen. Ook kinderen moeten zich thuis voelen in hun woonomgeving, daar volop kunnen spelen en zich veilig in de buurt kunnen bewegen. Vanuit die visie ontwikkelde AM een aanpak waarmee de belangen van kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar structureel een plek hebben in de ontwikkeling van nieuwe gebieden en de vernieuwing van bestaande buurten waar AM bij betrokken is. Op deze manier geven we kinderen letterlijk een plek aan de ontwerptafel. AM werkt voor de uitvoering van dit KIDS-programma samen met Jantje Beton. AM sponsort tevens de Jantje Beton Prijs voor de meest speelvriendelijke gemeente van Nederland.

DIRK

Sinds 2019 zet supermarkt Dirk zich jaarlijks in voor Jantje Beton door middel van een statiegeldactie. Doneren is simpel, je kunt je bon in de daarvoor bestemde collectebus stoppen die naast de flessenautomaat staat in ieder filiaal. Dit levert iedere keer een prachtig bedrag. Ook heeft Dirk zich regelmatig beschikbaar gesteld voor de Jantje Beton Loterij. In alles is Dirk van den Broek hiermee een waardevolle partner van Jantje Beton.