Buitenspelers

Sluit je aan bij de Buitenspelers!

Hoi allemaal,

Toen laatst de Buitenspeeldag was, hebben we goed gekeken. En geteld. Maar niet alle kinderen in Nederland waren erbij. En daarom komen wij in beweging. We zijn een club begonnen. Om met z’n allen meer en vaker naar buiten te gaan. En die noemen we de Buitenspelers. Wil jij ons helpen?

Wij zijn de Buitenspelers

Naar buiten gaan is superleuk. Dat willen we vertellen aan alle kinderen in Nederland. Dat is niet iets voor grote mensen, kinderen zelf kunnen dat natuurlijk veel beter! Daarom is het heel cool dat verschillende partijen ons willen helpen.

Als we alle kinderen verzamelen kunnen we samen allemaal toffe dingen bedenken om naar buiten te gaan supercool te maken. Want het is goed voor een heleboel dingen... Je wordt er creatief van. En sterker. En slimmer. Zelfs slimmer dan onze ouders, haha. Doe je mee?

Maak een filmpje

Wat vind jij van buitenspelen? Maak een filmpje en vertel wat jij vindt van buitenspelen en waarom jij bij de buitenspelers club wil horen.

  • Vertel wie je bent en waarom jij bij de buitenspelers club wil horen.
  • Stuur je filmpje verticaal in.
  • Zorg ervoor dat het filmpje maximaal 15 seconden duurt.

Stuur je filmpje door

Stuur je filmpje in met je naam erbij, dan bekijken wij je idee en wie weet heten we je welkom bij de Buitenspelers. Het filmpje kan je opsturen naar buitenspelers@jantjebeton.nl

Neem contact met ons op

Heb je vragen over de Buitenspelers en kun je dit niet op onze website vinden? Stuur ons gerust een mailtje of vul het formulier in met al jouw vragen. We proberen binnen 7 dagen jou een bericht terug te sturen.

buitenspelers@jantjebeton.nl

Meer weten over de Buitenspelers? Klik hier!