WSP EN JANTJE BETON SAMEN STERK VOOR DE TOEKOMST VAN KINDEREN

Nieuws — 27 juli 2021

Advies- en ingenieursbureau WSP is een samenwerking aangegaan met Jantje Beton voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen voor kinderen en jongeren in Nederland.

Dagelijks werken wij aan het toekomstbestendig maken van onze leefomgeving. Een gezonde en veilige omgeving waarin toekomstige generaties onbezorgd kunnen wonen, werken en leven. Denk aan het creëren van aantrekkelijke, inclusieve en groene wijken met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en bewegen. Helaas is dit nu nog niet vanzelfsprekend voor ieder kind. Drie op de tien Nederlandse kinderen spelen bijna nooit buiten. Dat moet en kan anders, vinden wij.

Kinderen zijn de toekomst

Wij geloven in de kracht van samenwerken en zien het als onze maatschappelijke taak om initiatieven te ondersteunen die net als ons streven naar een schone, veilige en welvarende toekomstige leefomgeving. Wij zijn dan ook zeer verheugd met ons partnership met Jantje Beton, een stichting die is ontstaan omdat er steeds meer ‘beton’ kwam en steeds minder ruimte om buiten te spelen. Als advies- en ingenieursbureau kunnen wij hierin een positieve verandering teweegbrengen door meer groene, kindvriendelijke wijken te ontwikkelen.

Overhandiging waardecheque

Als start van de samenwerking nam Dave Ensberg-Kleijkers, directeur van Jantje Beton, op dinsdag 20 juli een waardecheque van € 7.500,- in ontvangst uit handen van Eric van den Broek, algemeen directeur van WSP in Nederland. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats bij Kinderboerderij de Heuvel in Culemborg. De komende periode ondersteunen wij Jantje Beton actief in hun activiteiten en hopen we van elkaar en met elkaar te leren en samen positieve resultaten te boeken.

Doneren