Jantje Beton vraagt zich af: Durf jij nog te spelen?

Nieuws — 30 oktober 2018

Weet jij nog hoe het is om te spelen? We moeten steeds meer, en spelen steeds minder. Terwijl spelen het belangrijkste én leukste onderdeel is van een gezond leven. Om iedereen weer meer te laten spelen lanceert Jantje Beton een nieuwe campagne: Durf te spelen! Na aanmelding ontvang je vijf dagen achter elkaar een uitdaging met daarbij de vraag: Durf jij nog te spelen? 

Hink-stap-sprong of roetsjen van een leuning

De uitdagingen zijn gebaseerd op dingen die wij tegenkomen in ons dagelijks leven en die wij ook anders kunnen benaderen, speelser. Bijvoorbeeld slalom om paaltjes heen, loop niet op de lijntjes van de tegels, ga koppeltje duikelen bij een hek of balanceer op een boomstam. Net zoals kinderen dat doen, die dagen zichzelf constant uit. Kijk om je heen. De wereld biedt meer mogelijkheden om te spelen dan we denken. Bekijk de wereld door de ogen van Jantje Beton en doe mee!

Durf jij nog te spelen? Meld je aan! SMS SPELEN naar 1008 of >> Klik hier!


Natuurlijk is samen spelen nog leuker dus nodig ook gelijk je vrienden, familie, buren en collega’s uit! Durf je niet? Dan kan jij met een kleine gift wel helpen om meer kinderen in Nederland meer te laten spelen.

Download hier de foto.