Jantje Beton opent online speelgoedwinkel

Nieuws — 23 april 2019

Om nog meer kinderen te kunnen laten spelen, opent Jantje Beton op 23 april een online winkel: Jantje’s winkel. Daarin verkoopt Jantje Beton het leukste speelgoed wat goed is voor de ontwikkeling van ieder kind, boordevol extra speelinspiratie. Bij ieder aankoop wordt Jantje Beton gesteund om meer spelen bij meer kinderen te stimuleren. Dat klimt, knutselt en rent nóg lekkerder toch? In een tijd waarin het speelgoed steeds minder goed in winkels op straat te vinden is, opent Jantje Beton bewust deze online winkel. Ga snel naar www.jantjebeton.nl/winkel

Spelen met de expert!

Jantje Beton is dé expert op het gebied van spelen! Ruim 50 jaar zet de organisatie zich in om kinderen meer te laten spelen! Al die jaren ervaring zorgt voor de nodige kennis op het gebied van spelen. In Jantje’s winkel deelt Jantje Beton het gaafste en leukste speelgoed gecombineerd met al deze kennis. Wist je dat er bijvoorbeeld speciale spelletjes zijn om de ogen te trainen? Of dat spelen goed is voor de sociale ontwikkeling, het zelfvertrouwen en de leerprestaties van een kind?

Shop voor het goede doel

Door de shop-in-shop bij ScoutShop van Scouting Nederland houdt Jantje Beton meer geld over voor hun missie. De opbrengsten komen ten goede aan projecten van Jantje Beton. Op zoek naar mooi en leuk speelgoed? Bijvoorbeeld een mega kleurplaat, toolkit voor het bouwen van een hut of een mobiele stoeprand? Kijk dan op www.jantjebeton.nl/winkel.

Doneren