4 nieuwe leden Raad van Toezicht Jantje Beton/NUSO

Nieuws — 1 oktober 2019

De Raad van Toezicht (RvT) van Jantje Beton/NUSO heeft afgelopen donderdag vier nieuwe leden benoemd, die met ingang van 1 oktober actief zijn.

De vier nieuwe leden zijn: 

  1. Mevrouw Anna van Berkum MSc (29 jaar). Zij is werkzaam als beleidsadviseur gemeente Amstelveen op de thema’s welzijn, participatie, vluchtelingen en inclusieve samenleving.
  2. Mevrouw drs. Manon Vanderkaa (53 jaar). Zij is directeur KBO-PCOB (grootste seniorenorganisatie van Nederland met 250.000 leden) en daarvoor directeur van ontwikkelingssamenwerkingsorganisatie Mensen met een Missie.
  3. De heer dr. Milo Schoenmaker (51 jaar). Hij is bestuursvoorzitter Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) en was eerder burgemeester van Gouda en Bussum. 
  4. De heer drs. Paul van Gessel (54 jaar). Hij is zelfstandig adviseur/interim-manager en was eerder algemeen directeur/bestuurder van NH Media/AT5 en daarvoor hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio. 

De Raad van Toezicht van Jantje Beton/NUSO is blij met deze nieuwe leden. Ook is de Raad dankbaar voor de grote belangstelling voor het lidmaatschap voor de Raad van Toezicht. In totaal hebben 50 personen gesolliciteerd naar deze functie. Zoals Dave zelf aangeeft ‘wij zijn aangenaam verrast door de vele reacties van hoge kwaliteit, waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Met deze uitbreiding zijn wij als Jantje Beton klaar voor de toekomst en wordt het natuurlijk verloop in 2020 ingevuld. Wij heten de nieuwe leden van harte welkom en kijken uit naar een waardevolle invulling voor Jantje Beton!’

Doneren