Prijzen

 • Philips 50inch Smart TV (mogelijk gemaakt door DIRK)

  De hele dag buitenspelen! Na het ravotten even bijkomen met een leuke film. Deze Philips 50PUS7506/12 biedt altijd perfecte beelden. HDR zorgt voor prachtige beeldkwaliteit. Games zijn soepel en responsief. En bovendien eersteklas Dolby Atmos-geluid.

 • 1 minuut gratis winkelen bij DIRK

  Rennen, vliegen door de winkel en in 60 seconden zoveel mogelijk gratis winkelen. Prijswinnaars krijgen bericht van Jantje Beton. Voor de winkelafspraak zal de lokale vestiging van DIRK daarna contact opnemen met de winnaars. Verdere voorwaarden worden op locatie besproken. Prijswinnaars gaan ermee akkoord dat het winkelen gebruikt kan worden voor promotionele doeleinden van Dirk en Jantje Beton. De prijs is niet overdraagbaar aan een ander persoon.

 • Jantje Beton Wobbelbord

  Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. De Wobbel met oranje vilt stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.

 • Jantje Beton speelpakket (ter waarde van €60,-)

  Spring, gooi en knutsel met dit speel-pakket vol leuke items t.w.v. minimaal €60,- Onder andere tuindobbel XL, springtouw, jongleerballetjes en nog veel meer. Voor eindeloos speelplezier!

 • Space Scooter Junior X360

  De Space Scooter® is de meest gave step die je je maar kunt wensen. Een echte blikvanger voor stoere boys en girls van 4 t/m 7 jaar. Voor het prijzenpakket van de Jantje Beton Loterij stelt Space Scooter® een junior X360 van € 119,95 euro beschikbaar. Voor eindeloos speelplezier!

  Kijk voor meer informatie op www.spacescooter.nl

 • Space Scooter X580

  De Space Scooter® is de meest gave step die je je maar kunt wensen. Een echte blikvanger voor stoere boys en girls vanaf 8 jaar. Voor het prijzenpakket van de Jantje Beton Loterij stelt Space Scooter® een X580 van € 149,95 euro beschikbaar. Voor eindeloos speelplezier!

  Kijk voor meer informatie op www.spacescooter.eu

 • 2 toegangskaarten AquaZoo Leeuwarden

  Kom langs en je hoort en ziet de dieren in AquaZoo. Hoor de gibbons zingen, de kikkers brullen en de ooievaars klepperen. Wandel tussen de ringstaartmaki’s door, slenter samen met de pinguïns over het strand en sta oog in oog met de ijsberen. Heb je de babywallaby al ontdekt? Hier zie je de dieren van wel heel dichtbij. 

  Je ontvangt twee toegangskaarten geldig t/m 31-12-2023. Voor meer informatie en het maken van een reservering ga je naar aquazoo.nl.

 • 2 toegangskaarten ZooParc Overloon

  Ga op expeditie in ZooParc!

  Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens je avontuurlijke expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij van de gebaande paden af te wijken. Ontdek het park. Geniet elke dag van diverse voederpresentaties, ontdek op de plattegrond met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de expeditiegebieden, doe mee aan de fotowedstrijd, klim en klauter in de speeltuin en ontdek nog veel meer! 

   Je ontvangt twee toegangskaarten geldig t/m 31-12-2023. Voor meer informatie en het maken van een reservering ga je naar www.zooparc.nl