Jantje Beton activiteiten

Play to move

Met de speelstijltest en challenges van Play to Move stoppen kinderen nooit met spelen! We geven online speelideeën die kinderen alleen buiten kunnen doen. Zo kunnen kinderen lekker bewegen op een manier die bij hen past.

Samen met iamprogrez maakten we in 2020 een online platform dat kinderen stimuleert om hun in eigen buurt naar buiten te gaan om te spelen en bewegen. Door elementen uit games te gebruiken, zoals het behalen van punten en het maken van een speelprofiel, sluiten we meer aan op de belevingswereld van kinderen van deze tijd. 

VERVOLG PLAY TO MOVE

Na een leerzame pilot werken we aan een vervolg. Met behulp van de gemeente Den Haag, de Onbeperkt070-prijs en Fonds1818 kunnen we het aanbod beter aan laten sluiten op kinderen met een beperking. Kinderen uit o.a. Den Haag helpen mee hun speelvoorkeuren en ideeën met ons te delen. Daarnaast verbeteren we het platform door het makkelijker te maken in het gebruik en het onder te brengen bij de Speelbeweging. Ook de Speelstijltest wordt verbeterd.

De vernieuwde speelstijltest en de challenges vind je hier>>

Gefinancierd door: 

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) (pilot), gemeente Den Haag, Onbeperkt070-prijs en Fonds1818 (vervolg).

.