AANMELDPROCEDURE JANTJE BETON PRIJS

De meest speelse goede doelenorganisatie van Nederland reikt op 22 mei de Jantje Beton prijs uit aan de meest speelvriendelijke gemeente van Nederland. Het is niet meer mogelijk om je hier als gemeente voor in te schrijven.

SPEELDIVERSITEIT IS BELANGRIJK

De jury beoordeelt de inzendingen op 10 thema’s voor speelvriendelijkheid. Deze editie kijken we extra naar de speeldiversiteit in de gemeente. Is er veel variatie in het speelaanbod? Om lekker te kunnen spelen, is het belangrijk dat je veel verschillende dingen kan doen. Een hut bouwen, potje voetballen, verstoppertje, schommelen, in de zandbak, en nog veel meer natuurlijk. Ieder kind is anders, en je hebt niet altijd zin om hetzelfde te doen. Het is fijn als kinderen kunnen spelen waar ze zin in hebben en/of op een manier die bij ze past.

Gemeentes die het belangrijk vinden en laten zien dat in hun gemeenten kinderen op veel verschillende manieren kunnen spelen, konden zich tot 23 maart aanmelden om mee te doen. Op dinsdag 25 april wordt de top 3 genomineerde gemeentes via Pers - Jantje Beton bekend gemaakt. De uiteindelijke prijsuitreiking is dit jaar op 22 mei.

Heb je een vraag over de Jantje Beton Prijs? Stuur een mail naar prijs@jantjebeton.nl of bel naar Michelle Cramwinckel via 06-3651 6847.