VriendenLoterij

Speel mee met de VriendenLoterij en word vriend van Jantje Beton.

Steun van de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Dankzij deelnemers van de VriendenLoterij ontving Jantje Beton in 2020 € 1.303.641,- voor haar werk voor speelprojecten voor kinderen in Nederland.

Project: De Speelkaravaan komt eraan! 

Zo werken wij, dankzij de extra bijdrage van de VriendenLoterij, aan het project 'De Speelkaravaan komt eraan!'. Voor het project ontving Jantje Beton in 2018 van de VriendenLoterij een cheque van € 434.773,-. Dankzij deze steun kunnen wij met De Speelkaravaan door Nederland trekken en de 50 armste buurten bezoeken met circus, upcycle en sport- en spelactiviteiten voor 5.000 kinderen. Op deze manier geeft Jantje Beton kinderen die het juist zo hard nodig hebben, een extra steuntje. 
Meer informatie over dit project >>

Draag jij Jantje Beton een warm hart toe en maak je ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan ook mee met de VriendenLoterij. Een lot kost € 14 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Met jouw deelname steun je ook het werk van Jantje Beton want minstens 40% van de lotprijs gaat naar Jantje Beton. Activeer hier jouw lot en speel mee. Deelname is vanaf 18 jaar. 

Lees meer over de Vriendenloterij.

Doneren