Huidige partners

Wij willen bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Partners van Jantje Beton dragen hieraan bij. Met steun van hen, brengen we onze gezamenlijke dromen weer wat dichterbij.  

Ontmoet onze partners

Jantje Beton werkt samen met veel soorten partners. Zij leveren een financiële bijdrage of dragen op een andere manier bij aan de doelstellingen van Jantje Beton. 

Logo van AM
AM
Logo van AM

AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen, voor de samenleving van vandaag en morgen. Gebieden moeten ruimte bieden voor ontmoeting, voor alle leeftijdsgroepen. Ook kinderen moeten zich thuis voelen in hun woonomgeving, daar volop kunnen spelen en zich veilig in de buurt kunnen bewegen. Vanuit die visie ontwikkelde AM een aanpak waarmee de belangen van kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar structureel een plek hebben in de ontwikkeling van nieuwe gebieden en de vernieuwing van bestaande buurten waar AM bij betrokken is. Op deze manier geven we kinderen letterlijk een plek aan de ontwerptafel. AM werkt voor de uitvoering van dit KIDS-programma samen met Jantje Beton.

Terug

Logo van Struyk Verwo Infra
Struyk Verwo Infra
Logo van Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra en Jantje Beton zijn  in 2013 een meerjarige samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Naast een jaarlijkse financiele bijdrage heeft Struyk Verwo Infra op zeventig Gezonde Schoolpleinen betonnen zit-en speelappels beschikbaar gesteld en speelelementen geleverd voor het NK Stoepranden.

Struyk Verwo Infra loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen in de wereld van publieke bestrating in beton en natuursteen en levert een bijdrage in de duurzame en veilige inrichting van onze leefomgeving. MVO is een bewuste beleidskeuze en al jaren een van de hoofdpijlers in het ondernemingsbeleid. In 2018 heeft Struyk Verwo Infra als een van de eerste een certificaat ontvangen omdat ze aan strenge milieueisen voldoen. Lees meer over onze samenwerking op de website van Struyk Verwo Infra.

Terug

Logo van Unbox Now
Unbox Now
Logo van Unbox Now

Unbox Now is het inspiratieplatform waar men terecht kan voor de leukste bord- en kaartspellen.

Ontdek welk spel bij jou past, leer nieuwe spellen kennen en probeer spellen zelfs GRATIS uit met ons Print & Play concept.

Spelen is belangrijk voor jong en oud. Of je nu kind bent of hoogbejaard; spelen helpt je te ontwikkelen als mens. In ons bewustzijn zorgt spelen voornamelijk voor plezier en vermaak, terwijl spelen eigenlijk bijdraagt aan een continu leerproces van een mens; want spelen is leren. Unbox Now is onderdeel van Asmodee the Netherlands, distributeur van bord- en kaartspellen en Trading Card Games. Met een portfolio bestaande uit onder andere Pokemon, Ticket to Ride en Exploding Kittens fungeert Asmodee als merkenhuis voor tal van mooie titels.

Terug

Logo van Unive
Unive
Logo van Unive

Sinds 2021 is Unive hoofdsponsor van het NK Stoepranden. Unive vindt net als Jantje Beton sporten, spelen en bewegen belangrijk. Fons Roosenboom, sponsormanager Unive: Om gezond te blijven, je goed te voelen en mensen te leren kennen is bewegen belangrijk voor ons allemaal. Het draagt bij aan een gezond en plezierig leven. Voor jong en oud, met of zonder beperking. Unive wil als Supporter van Sport bewegen en sporten voor iedereen toegankelijk maken. Het NK Stoepranden sluit goed aan bij deze waarden.


Terug

Logo van iamprogrez
iamprogrez
Logo van iamprogrez

Vanaf 2022 maakt iamprogrez het voor Jantje Beton mogelijk om skills, talent en passie op een leuke en speelse manier zichtbaar te maken. De gebruikte technologie die deze skills bij kinderen inzichtelijk maakt, wordt doorvertaalt naar 21-eeuwse vaardigheden & job skills. Hiermee wordt de digitale barriere doorbroken door een brug te slaan tussen online en offline skills. Deze technologische oplossing is eerder ingezet voor het project Play to Move. Hierbij kregen basisschoolleerlingen inzicht in de vaardigheden die zij bezitten na het spelen van een spelletje. Meer informatie over iamprogrez.

Terug

Logo van Gio Coffee
Gio Coffee
Logo van Gio Coffee

Gio Coffee zet zich sinds 2020 met al haar klanten in voor Jantje Beton. Gio Coffee heeft impact maken een prominente plaats gegeven in de organisatie. Vandaar dat met ieder kopje koffie 1 eurocent wordt bijgedragen aan een speelsere wereld.

Terug

Logo van Myndr
Myndr
Logo van Myndr

Myndr is voor ons een waardevolle partner omdat ook zij het welzijn van kinderen voor ogen hebben. De missie van Myndr is dat iedereen ter wereld weer baas wordt over zijn eigen aandacht, zonder de afleiding van algoritmes, pings en social media. Zodat kinderen een gezonde relatie leren aangaan met het internet. Ze hebben een Myndr-switch ontwikkeld; een flexibele internetfilter waardoor kinderen zich beter kunnen focussen en dingen zonder afleiding af krijgen. Meer tijd om buiten te spelen dus! Myndr heeft een eigen lesdag: ‘Dagje Uit’ gecreëerd. De dag staat in het teken van les zonder apparaten en internet. In 2022 deden al ruim duizend scholen mee! De samenwerking met Jantje Beton is een nieuwe stap op hetzelfde pad: samen lekker naar buiten!

Terug

Logo van Speelplan
Speelplan
Logo van Speelplan

De belangrijkste doelstelling van Speelplan is om veilige, uitdagende en toegankelijke speelruimte te realiseren en de kwaliteit van deze speelruimte te waarborgen. Dit sluit ontzettend mooi aan bij de doelen van Jantje Beton! Voldoende kwalitatieve speelruimte is ontzettend belangrijk, maar tegelijkertijd een grote uitdaging. Speelplan helpt Jantje Beton bij het verwezenlijken van haar visie.

Terug

Logo van KSP
KSP
Logo van KSP

KSP zet zich in voor voldoende kwalitatieve speelruimte. Een voorwaarde om lekker buiten te kunnen spelen zijn goede ondergronden. Hierin is KSP gespecialiseerd. Samen met Jantje Beton zetten zij zich in om meer kinderen buiten te laten spelen.

Terug

Logo van Supermarkt Dirk
Supermarkt Dirk
Logo van Supermarkt Dirk

Sinds 2019 zet supermarkt Dirk van den Broek zich jaarlijks in voor Jantje Beton door middel van een statiegeldactie. Ook heeft deze supermarkt zich regelmatig beschikbaar gesteld voor de Jantje Beton loterij. In alles is Dirk van den Broek hiermee een waardevolle partner van Jantje Beton.

Terug

Logo van Eibe
Eibe
Logo van Eibe

Eibe motiveert buitenspelen door speeltuinen en beweegomgevingen te maken waar alle kinderen, inclusief en in elke leeftijdscategorie, fijn kunnen samenspelen en uitgedaagd worden. Van themawereld tot natuurlijke speelzone, van tiener freerun parcours tot peuter ontdekhoek. Buitenspelen doe je samen, en om dit mogelijk te maken werken Jantje Beton/branchevereniging LOS en Eibe samen.

Terug

Logo van Dinoland
Dinoland
Logo van Dinoland

Dinoland vindt dat kinderen op een leuke, inspirerende manier moeten kunnen spelen, leren en ontwikkelen. Niks is leuker dan op avontuurlijke wijze het leven ontdekken. Daarin vinden Dinoland en Jantje Beton elkaar. Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag!

Terug

Quote

“Trots op onze samenwerking met Jantje Beton! Gio Coffee staat voor energie en wij steunen daarom graag het lekker kunnen spelen van kinderen. Zo maakt onze koffie impact door per kopje 1 cent aan Jantje Beton te schenken!”

Anne Brus, Business Developer Gio Coffee

Interesse in een partnership?

Neem vrijblijvend contact op met relatiemanager Jori Paschold (06 40 18 83 79 of j.paschold@jantjebeton.nl) en bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Steun Jantje Beton

Wij zetten ons samen met verschillende organisaties in om meer kinderen aan het spelen te krijgen.

 • Jantje Beton Prijs

  Supporters

  Als ondernemer kun je maatschappelijk betrokken zijn als supporter van Jantje Beton. Je doneert dan een eigen bijdrage, iedere maand, kwartaal of jaar. Een kleinere samenwerking dan als “vriend”, maar erg waardevol voor kinderen! Je ontvangt van ons minimaal 2x per jaar informatie over ons werk, waar je als supporter aan bijdraagt. 

 • Power of Play

  Vrienden

  Wil je samenwerken met Jantje Beton maar op een kleinere schaal dan een partner? Dan kun je uiteraard ook "vriend" worden. We gaan dan graag met je in gesprek!

 • Play to move (pilot 2020)

  Partners

  Als partner heb je een uitgebreide samenwerking met Jantje Beton. Hierbij horen alle voordelen die Vrienden van Jantje Beton ook hebben, maar daarnaast is er nog meer ruimte voor maatwerk. Samen met jou gaan we op zoek naar nog meer toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Loterijen

Jaarlijks ontvangen we mooie bedragen van de Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij om aan onze doelen te werken. Ook zetten zij regelmatig succesvol hun netwerk in om aandacht te vragen voor ons werk. Een samenwerking om trots op te zijn.