Organisaties

Struyk Verwo Infra 

Struyk Verwo Infra en Jantje Beton zijn  in 2013 een meerjarige samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Naast een jaarlijkse financiële bijdrage heeft Struyk Verwo Infra op zeventig Gezonde Schoolpleinen betonnen zit-en speelappels beschikbaar gesteld en speelelementen geleverd voor het NK Stoepranden.

Struyk Verwo Infra loopt voorop in nieuwe ontwikkelingen in de wereld van publieke bestrating in beton en natuursteen en levert een bijdrage in de duurzame en veilige inrichting van onze leefomgeving. MVO is een bewuste beleidskeuze en al jaren één van de hoofdpijlers in het ondernemingsbeleid. In 2018 heeft Struyk Verwo Infra als een van de eerste een certificaat ontvangen omdat ze aan strenge milieueisen voldoen. Lees meer over onze samenwerking op de website van Struyk Verwo Infra.

Supermarkt Dirk

Supermarkt Dirk zette zich in 2019 door middel van een statiegeldactie in voor Jantje Beton. Bij alle Dirk-filialen in Nederland was het tussen 19 mei en 13 juli 2019 mogelijk om je statiegeld te doneren aan Jantje Beton. Dirk maakte samen met haar klanten op deze manier de buitenlesbundel voor de Buitenlesdag van Jantje Beton mogelijk. Bewegend en spelend leren is nog nooit zo leuk geweest!

Sympany

Sympany zamelt elke dag gebruikt textiel in. Van de opbrengst van het ingezamelde textiel draagt Sympany € 0,10 per kilo af aan Jantje Beton. Met deze opbrengst kunnen wij onze projecten financieren. Lees meer op de website van Sympany.


Sport en spelmateriaal

Spelen en bewegen moet leuk zijn en de materialen die daarvoor gebruikt worden moeten dat stimuleren. Sport- en spelmateriaal biedt allerlei producten aan voor kinderen. Zij leveren voor Jantje Beton speelmaterialen aan scholen en speeltuinen die deelnemen aan onze projecten. Lees meer op de website van Sport en spelmateriaal


Kiesjefolders.nl

Kiesjefolders.nl is een duurzaam initiatief om papier te besparen door jou alleen de folders op te sturen die je echt wilt lezen. Sinds 2019 werken ze samen met Jantje Beton. Dit gebeurt onder andere door via het folderpakket verschillende acties van Jantje Beton te promoten. Op deze manier slaan twee organisaties die impact voorop hebben staan de handen ineen.


Intertoys

In 2019 zijn Intertoys en Jantje Beton een samenwerking aangegaan. De organisaties trekken samen op om zoveel mogelijk kinderen te laten spelen. De tweede landelijke donatie-actie is van 9 november t/m 24 december 2020. Hierbij kunnen klanten bij een van de Intertoys filialen of de website tijdens het afrekenen € 0,50 of meer doneren aan Jantje Beton. De opbrengst gaat naar projecten voor kinderen in kwetsbare speelposities.


In contact komen met Jantje Beton?

Heeft jouw organisatie interesse in een samenwerking? We gaan graag in gesprek om te kijken welke vorm het  beste bij jouw organisatie past. Neem voor informatie contact op met Jori Paschold, Relatiemanager Werving (zakelijke markt), 06 401 883 79, j.paschold@jantjebeton.nl


Doneren