Ga naar de inhoud van deze pagina.

Steun met belastingvoordeel

Steun met belastingvoordeel

Geld geven aan Jantje Beton met belastingvoordeel is eenvoudig. Met een zogenaamde periodieke schenking is uw gift fiscaal aftrekbaar, ongeacht de hoogte van het bedrag. Dit kunt u zelf regelen, u hoeft hiervoor niet naar de notaris. 

Geef met belastingvoordeel aan Jantje Beton en laat kinderen weer buitenspelen! 

Koestert u warme herinneringen aan stoepranden, verstoppertje spelen of bomen klimmen? En vond u het ook heel gewoon om úw kinderen vrij buiten te laten spelen?

Helaas is buitenspelen tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Meer dan 300.000 kinderen spelen nooit buiten. Er is geen veilige speelplek in de buurt, er sluiten steeds meer speeltuinen en de meeste speelplekken zijn niet toegankelijk voor kinderen met een beperking.

Hierdoor verliezen we een hele generatie aan binnenzitten. Steeds meer kinderen hebben gedragsproblemen en lichamelijke klachten. U kunt écht een verschil maken met uw schenking en draagt bij aan onze missie: Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag! Dit betekent tevens een belastingvoordeel voor u en Jantje Beton.

Uw schenking is aftrekbaar 

Als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) betaalt Jantje Beton geen erf- of schenkbelasting. Van uw gift komt 100% ten goede aan Jantje Beton. Lees meer over periodieke en gewone giften.

Afhankelijk van uw inkomen en grootte van uw schenking is er tevens voor u extra belastingvoordeel.

Doe de rekenmodule check

Eenvoudig schenken zonder notaris

  1. Eenmalige schenking belastingvrij

  2. Overeenkomst periodieke schenking

“U kunt mij vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie. Ik neem graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.”

Barbara Markovits-Spaans - Adviseur Fondsenwerving • b.markovits@jantjebeton.nl • 0651613038

Barbara Markovits-Spaans

Adviseur Fondsenwerving • b.markovits@jantjebeton.nl • 0651613038

Veelgestelde vragen testament of belastingvrije schenking

André Stapel - (1934)

“Als je zelf in armoede bent opgegroeid, weet je dat kinderen af en toe een kans moeten krijgen. Begin 2023 doneerde ik een mooi bedrag aan Jantje Beton. Ik vond het zonde om hierover steeds belasting te moeten betalen.”

André Stapel

(1934)

Lees Andrés hele verhaal