Welkom

Super dat jouw club collecteert voor meer spelen! Deze pagina is voor deelnemende clubs en verenigingen. Op deze pagina vind je handige informatie en onderaan de pagina alle downloads.

Collecteren in 2022

In 2022 gaan de collectanten weer als vanouds langs de deuren, maar online collecteren is niet meer weg te denken. Fantastisch hoe de combinatie van donaties vragen de opbrengst van de clubs verhoogt. 

Online collecteren en doneren!
DigiCollect: Geen tijd om langs de deuren te gaan? Een collectant kan ook met een persoonlijke online collectebus collecteren, gewoon thuis vanaf de bank. Het meest ideale is natuurlijk om ook langs de deuren te gaan en online te collecteren. Ga naar de Digicollect pagina

iDEAL QR-code: Dingdong! Niemand thuis? Geen klein geld in huis? Online doneren via de iDEAL QR-code kan altijd! De iDEAL QR-code van de club hang je met een kofferlabel gewoon aan de collectebus. En is er niemand thuis, gooi het niet-thuis-kaartje met de iDEAL QR-code in de brievenbus.


De Collecte 2021

Het was een editie om niet snel te vergeten. Collecteren tijdens een lockdown op 1,5m heeft veel flexibiliteit van de vrijwilligers en collectanten gevraagd. En wat hebben zij dat goed opgepakt! Jantje Beton is alle deelnemers enorm dankbaar.

Opbrengst Collecte € 715.000

Van de ruim 1200 actieve clubs zijn er 411 huis aan huis gaan collecteren. En met succes want de collectebussen rinkelden. Nog nooit was de gemiddelde opbrengst per club zo hoog. WAUW! In totaal gemiddeld € 1.322 voor deze clubs. Daar neemt Jantje Beton zijn pet voor af.

Ook waren er clubs die zich enkel online en met flyers aan de slag zijn gegaan. Ook met succes! Samen zorgden zij voor ruim € 172.000 aan opbrengsten. Daar kunnen duizenden kinderen door spelen. Super!

De Collecte Community

Ben jij clubcoördinator of collecte-organisator? Dan heb je toegang tot de Collecte Community. Daar vind je alle informatie (inclusief opbrengsten) van jouw club(s) op één plek. Super handig! Ga naar de Community

Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden? Wijzig dit direct zelf in de Collecte Community (zie hierboven). Super handig! Geen toegang? Gebruik dan het wijzigingsformulier.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hier de collectegids met leuke tips en informatie, de handige kant-en-klare teksten om je collectanten en giftgevers te bedanken of de bedankkaart voor de collectanten.

Doneren