Welkom

Super dat je meedoet met de Jantje Beton Collecte. Alles wat je moet weten over de organisatie, praktische tips en belangrijke informatie lees je in de e-nieuwsbrief. Op deze pagina vind je vooral handige informatie en downloads. 

Extra week collecteren

In 2019 is de Jantje Beton van 4 t/m 9 maart. In een deel van het land is het dan helaas carnaval vakantie. En daarom heeft Jantje Beton bij alle gemeenten een extra vergunning aangevraagd om ook een week eerder al te kunnen collecteren. Op deze pagina kun je zien of er in jouw gemeente wel of niet een extra week gecollecteerd kan worden. Kijk hier voor een actueel overzicht.

Opbrengst verhogen

Wil je een zo hoog mogelijke opbrengst? Maak naast de huis-aan-huis collecte gebruik van online collecteren.

Online collectebus: maak vanaf 14 februari een online collectebus voor jouw club aan. De online bus is in een paar klikken aan te maken. En makkelijk via social media, Whatsapp of e-mail te delen met iedereen die je kent. Wauw! Een giftgever doneert gemiddeld € 8,42 in een online collectebus. 

Tussenstand opbrengst: € 17.539,-


Tikkie je bent ‘m! actie
: niemand thuis? Doe het niet-thuis-kaartje in de bus. Met dit kaartje vraag je een donatie te doen voor jouw club via de Tikkie jij bent ‘m! actie. De gever kan deze actie vervolgens weer delen met iedereen die hij / zij kent. Fantastisch toch, als heel veel mensen worden aangetikt om jouw club te steunen? 

Tussenstand opbrengst: € 5504,-

Zo kan iedereen die in je buurt woont, verder weg woont of niet thuis is, helpen jouw club rijk te maken.

Downloads

Download hier het stappenplan, lees leuke tips in de informatiebrochure en gebruik de standaard teksten, afbeelding en banners voor PR.

Materialen (na)bestellen

De regiocoördinator van iedere plaats heeft via e-mail een wachtwoord ontvangen. Met het klantnummer bestel je makkelijk en snel nieuwe materialen. Wacht niet langer, je kunt altijd nabestellen.

(Na)bestellen
Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.