Welkom

Super dat jouw club collecteert voor meer spelen! Deze pagina is voor deelnemende clubs en verenigingen. Alles wat je moet weten over de organisatie, praktische tips en belangrijke informatie lees je in de e-nieuwsbrieven. Op deze pagina vind je vooral handige informatie en downloads. 

Opbrengst iDEAL QR en DigiCollect!

  

DigiCollect: Geen tijd om langs de deuren te gaan? Een collectant kan ook met een persoonlijke online collectebus collecteren, gewoon thuis vanaf de bank. Het meest ideale is natuurlijk om langs de deuren te gaan en online te collecteren. 

Mobiel collecteren: Ook bekenden uit de contactenlijst om een donatie vragen? Dat kan via de iDEAL-link speciaal van jouw club of vereniging. Niets aanmaken, maar simpel en snel delen met de hele contactenlijst. Wist je dat bekenden gemiddeld meer dan € 8 doneren. Wauw! Dat is goed nieuws voor spelen. 

iDEAL QR-code: Dingdong! Niemand thuis? Geen klein geld in huis?

Online doneren via de iDEAL QR-code kan altijd! De iDEAL QR-code van dec lub hang je met een kofferlabel gewoon aan de collectebus. En is er niemand thuis, gooi het niet-thuis-kaartje met de iDEAL QR-code in de brievenbus.

Hoe eenvoudig collecteren via iDEAL QR is, legt Jan graag aan je uit in onderstaande video.


Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden voor de collecte? Een wijziging is zo doorgegeven door onderstaand wijzigingsformulier in te vullen.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hier de collectegids met leuke tips en informatie, de handige kant-en-klare teksten om je collectanten en giftgevers te bedanken of de bedankkaart voor de collectanten.

Doneren