Welkom

Super dat jouw club collecteert. Op deze pagina vind je praktische informatie en handige documenten en downloads.

De Collecte Community

Ben jij clubcoördinator of collecte-organisator? Dan heb je toegang tot de Collecte Community. Daar vind je alle informatie (inclusief opbrengsten) van jouw club(s) op één plek. Super handig! Ga naar de Community

Collecteren doe je zo

Huis-aan-huis collecte

Heeft iemand geen contant geld in huis? Geen probleem! Dan kan de QR-code worden gescand die aan jouw collectebus is bevestigd. Is iemand niet thuis? Gooi dan de niet-thuis-kaart met QR-code in de brievenbus.

Online collecteren

Naast huis-aan-huis-collecte ook nog online collecteren? Dat kan gemakkelijk door het aanmaken van jouw persoonlijke online collectebus. Deel deze met familie en vrienden en haal van 1 t/m 31 maart donaties op. 

Opbrengst Collecte 2022

In 2022 is de collecte zoals vanouds weer langs de deuren gegaan. Al is het online collecteren ook niet meer weg te denken. We hebben gemerkt dat de inzet van beide methoden de opbrengst verhoogt. 

Eindopbrengst: 1,25 miljoen euro!

We zijn alle collectanten en gevers ontzettend dankbaar!!

In 2023 gaan we natuurlijk voor een net zo hoge opbrengst of nog hoger :-)

Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden? Wijzig dit direct zelf in de Collecte Community (zie hierboven). Super handig! Geen toegang? Gebruik dan het wijzigingsformulier.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hieronder belangrijke documenten vol praktische informatie. Zoals de Collectegids, het stappenplan, uitleg & instructies, posters en kant-en-klare teksten.

Doneren