Welkom

Super dat jouw club collecteert voor meer spelen! Deze pagina is voor deelnemende clubs en verenigingen. Alles wat je moet weten over de organisatie, praktische tips en belangrijke informatie lees je in de e-nieuwsbrieven. Op deze pagina vind je vooral handige informatie en downloads. 

Opbrengst iDEAL QR en DigiCollect!

  

DigiCollect: In totaal is er een fantastisch bedrag van €28.943 opgehaald. Er zijn 995  online collectebussen aangemaakt. En een giftgever doneerde gemiddeld € 7,37. Wauw!  De online collectebussen zijn nu gesloten.Ben je benieuwd naar de opbrengst van jouw club? Bekijk de eindstand onder de kop downloads.

iDEAL QR-code: Via iDEAL QR is er een totaal bedrag van €36.142,64 opgehaald. Waanzinnig! Alle iDEAL QR-codes blijven geldig. Eventuele donaties worden meegeteld met de opbrengst van volgend jaar. Benieuwd hoe jouw club het heeft gedaan? Bekijk de eindstand onder de kop downloads

Hoe eenvoudig collecteren via iDEAL QR is, legt Jan graag aan je uit in onderstaande video.


Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden voor de collecte? Een wijziging is zo doorgegeven door onderstaand wijzigingsformulier in te vullen.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hier de collectegids met leuke tips en informatie, de handige kant-en-klare teksten om je collectanten en giftgevers te bedanken of de bedankkaart voor de collectanten.

Doneren