Welkom

Super dat jouw club collecteert voor meer spelen! Deze pagina is voor deelnemende clubs en verenigingen. Alles wat je moet weten over de organisatie, praktische tips en belangrijke informatie lees je in de e-nieuwsbrieven. Op deze pagina vind je vooral handige informatie en downloads. De Jantje Beton Collecte is van 2 t/m 7 maart 2020.

Opbrengst collecte verhogen!

Alleen huis-aan-huis collecteren met contant geld is voorbij. Maak je club nu nog rijker via het online er iDEAL QR doneren.  

Online collectebus: via jantjebeton.digicollect.nl is het mogelijk om een online collectebus aan te maken.  In 2019 werd er gemiddeld € 8,42 per gift gedoneerd. Wauw! Maak een bus aan en deel makkelijk via social media, Whatsapp of e-mail met iedereen die je kent. Zo kan iedereen die in je buurt woont, verder weg woont of niet thuis is, helpen jouw club rijk te maken.

iDEAL QR-code: met een gepersonaliseerde iDEAL QR-code aan de collectebus is contant geld niet langer nodig. Plak met stickers de iDEAL QR-code van jouw club op de kofferlabels en niet-thuis kaartjes en verhoog je opbrengst. 

Bestellen collectematerialen

Ben jij in jouw plaats regiocoördinator, dan is het mogelijk om vanaf januari alle benodigde materialen kosteloos te bestellen. Via de mail ontvangen de regiocoördinatoren de inlognaam en wachtwoord. Houd je klantnummer bij de hand voor het bestellen! Bestel hier de collectematerialen.

Clubs/verenigingen die niet zelf de rol van regiocoördinator vervullen, kunnen bij hun regiocoördinator aangeven dat ze met de kofferlabels en niet-thuiskaartjes willen collecteren. Vergeet niet om zelf de stickers met de gepersonaliseerde iDEAL QR-code te bestellen. 

Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden voor de collecte? Een wijziging is zo doorgegeven door onderstaand wijzigingsformulier in te vullen.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hier de collectegids met leuke tips en informatie en bekijk de lijst met opbrengsten van Tikkie en Digicollect.

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.