Welkom

Super dat jouw club collecteert. Op deze pagina vind je praktische informatie en handige documenten en downloads.

Collecteren in 2022

In 2022 gaat de huis-aan-huis collecte als vanouds van start. Online collecteren is niet meer weg te denken. We hebben gemerkt dat de inzet van beide methoden de opbrengst verhoogt.

Collecteren doe je zo

Collecteren kan zowel huis-aan-huis met de bekende collectebus, voorzien van de iDEAL QR-code. En met een persoonlijke online collectebus voor jouw club.


Huis-aan-huis collecte

Heeft iemand geen contant geld in huis? Dan kan de iDEAL QR-code worden gescand. Deze QR-code van je club, staat op het kofferlabel dat aan de collectebus is bevestigd. Is er niemand thuis? Gooi dan het niet-thuis-kaart met de iDEAL-QR-code in de brievenbus.

Online collecteren

Gebruik naast de huis-aan-huis collecte een persoonlijke online collectebus. Je verhoogt hiermee de inkomsten. Een online collectebus is makkelijk aan te maken, het donatiebedrag is hoger dan een contante gift. En, collecteren kan thuis vanaf de bank. Handig voor vrijwilligers die jouw club graag helpen, maar geen tijd hebben om langs de deuren te gaan. De collectebus is vanaf 7 februari aan te maken. Ga naar de Digicollect pagina

De Collecte Community

Ben jij clubcoördinator of collecte-organisator? Dan heb je toegang tot de Collecte Community. Daar vind je alle informatie (inclusief opbrengsten) van jouw club(s) op één plek. Super handig! Ga naar de Community


Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden? Wijzig dit direct zelf in de Collecte Community (zie hierboven). Super handig! Geen toegang? Gebruik dan het wijzigingsformulier.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hieronder belangrijke documenten vol praktische informatie. Zoals de Collectegids, het stappenplan, uitleg & instructies, posters en kant-en-klare teksten.

Doneren