Welkom

Super dat jouw organisatie collecteert! Op deze pagina vind je praktische informatie en handige documenten en downloads.

Opbrengst Collecte 2024

In 2024 gaan 1100 organisaties en meer dan 30.000 collectanten langs de deuren. 

€€€€€ Tussenstand €€€€€

5 maart: €76.212

14 maart: € 618.404

19 maart: €1.044.393, wieha!

25 maart: €1.131.936


De Collecte Community

Ben jij coördinator of collecte-organisator? Dan heb je toegang tot de online Collecte Community. Daar vind je alle informatie, inclusief opbrengsten, van jouw organisatie(s) op één plek. Superhandig! Ga naar de Community. |

Wachtwoord vergeten? Stuur een mailtje naar collecte@jantjebeton.nl 

Tips 

  • De persoonlijke QR-stickertjes zien er dit jaar anders uit maar ze werken hetzelfde. Dus 50% van de opbrengst is voor de groep/club.
  • Wijziging van een coördinator: 
    1. Ga in de collecte community naar "Club bekijken" 
    2. Selecteer de club waar de wijziging voor bedoeld is
    3. Klik rechts bovenin op "Opzeggen"
    4. Volg nu de stappen om de wijziging te maken

Collecteren doe je zo


Huis-aan-huis collecte

Heeft iemand geen contant geld in huis? Geen probleem! Laat de QR-code scannen op de buswikkel/sticker. LET OP, jouw eigen QR-code sticker plak je hierop, anders loop je inkomsten mis!

Is iemand niet thuis? Gooi dan de niet-thuis-boekenlegger in de brievenbus. Ook hier plak je de QR-code van je organisatie op!

Online collecteren

Naast huis-aan-huis-collecte ook nog online collecteren? Dat kan gemakkelijk door het aanmaken van jouw persoonlijke online collectebus. Deel deze met leden en vrienden via Whatsapp en social media en haal van 1 t/m 31 maart extra donaties op.