Welkom

Super dat jouw club collecteert voor meer spelen! Deze pagina is voor deelnemende clubs en verenigingen. Alles wat je moet weten over de organisatie, praktische tips en belangrijke informatie lees je in de e-nieuwsbrieven. Op deze pagina vind je vooral handige informatie en downloads. 

Collecte in 2021

Het is een bijzonder jaar. Met de richtlijnen die op dit moment gelden is het mogelijk om te collecteren. Hierbij is het belangrijk om de regels en richtlijnen te volgen. Denk hierbij aan het houden van afstand, het wassen van de handen, de avondklok. Zie voor alle regels en adviezen die op dit moment van kracht zijn de download: veilig collecteren: tips en richtlijnen. En lees de veelgestelde vragen over corona.

Bij jij clubcoördinator of collecte-organisator? Dan heb je toegang tot de Collecte Community. Alle gegevens over jouw club(s) op één plek. Super handig! Ga naar de Community

Online collecteren en doneren!

DigiCollect: Geen tijd om langs de deuren te gaan? Een collectant kan ook met een persoonlijke online collectebus collecteren, gewoon thuis vanaf de bank. Het meest ideale is natuurlijk om ook langs de deuren te gaan en online te collecteren. jantjebeton.digicollect.nl

Mobiel collecteren: Ook bekenden en collectanten vragen om mobiel te collecteren? Niets aanmaken, maar simpel en snel delen met de hele contactenlijst. Iedereen kan voor de club mobiel collecteren. Wist je dat bekenden gemiddeld meer dan € 8 doneren. Wauw! Dat is goed nieuws voor spelen. 

iDEAL QR-code: Dingdong! Niemand thuis? Geen klein geld in huis? Online doneren via de iDEAL QR-code kan altijd! De iDEAL QR-code van de club hang je met een kofferlabel gewoon aan de collectebus. En is er niemand thuis, gooi het niet-thuis-kaartje met de iDEAL QR-code in de brievenbus.

Hoe eenvoudig collecteren via iDEAL QR is, legt Jan graag aan je uit in onderstaande video.


Wijzigingen

Wil je een adreswijziging doorgeven, contactgegevens aanpassen of de club afmelden voor de collecte? Een wijziging is zo doorgegeven door onderstaand wijzigingsformulier in te vullen.

Wijzigingsformulier

Downloads

Download hier de collectegids met leuke tips en informatie, de handige kant-en-klare teksten om je collectanten en giftgevers te bedanken of de bedankkaart voor de collectanten.

Doneren