Ga naar de inhoud van deze pagina.

Samen naar buiten met het Buitenspeelalarm!

Samen naar buiten met het Buitenspeelalarm!

Alle binnenzitters moeten naar buiten!

Quinten zoekt vriendjes

Quinten is bijna 8 en heeft twee halfbroers van 15 en 17 jaar. Helaas wonen die niet thuis. Zijn vader of moeder brengen Quinten met de auto naar school en hij is 2 dagen op de BSO. Hij zou graag vriendjes maken in de buurt met wie hij lekker buiten kan voetballen. In het dorp is wel een pleintje met een verroest klimrek, maar daar ziet hij nooit iemand. Zijn wens is een gave kabelbaan of een heel groot klimrek waar hij op de fiets naar toe kan!

In Nederland spelen méér dan 300.000 kinderen nooit buiten. Een zorgwekkende trend waar Jantje Beton onvermoeid tegen strijdt.

Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag!

Het Buitenspeelalarm

Jantje Beton start de campagne Het Buitenspeelalarm. Hiermee willen wij een krachtig signaal afgeven tegen de dreigende 'binnenzitgeneratie'. Niet buitenspelen zorgt namelijk voor meer overgewicht, slechtziendheid, depressiviteit en slapeloosheid onder kinderen. Dit moet veranderen!

Doe mee!
Vind jij buitenspelen ook superbelangrijk? Meld je dan hier aan voor het Buitenspeelalarm. Iedere eerste woensdag van de maand ontvang jij een extra herinnering om samen met je kind naar buiten te gaan of je kind naar buiten te sturen! Het alarm is niet alleen een melding, maar je ontvangt ook leuke tips, speelplekken en allerlei andere zaken om lekker naar buiten te gaan!

Star background

Gratis roeptoeter en cadeau voor iedereen

Aanmelden
Meld je aan en download je eigen roeptoeter
Meedoen
Ontvang het Buitenspeelalarm en ga op 3 april mee naar buiten
Prijzen
Maak kans op leuke buitenspeelprijzen

Meld je aan voor het buitenspeelalarm

Aanhef*

Vul hier je mobiele of vaste telefoonnummer in
Je gegevens worden verwerkt volgens onze privacyverklaring.