Winnende lotnummers De Kleine Jantje Beton Loterij 2019 bekend

Nieuws — 28 november 2019

De winnende lotnummers van De Kleine Jantje Beton Loterij 2019 zijn vandaag bekend gemaakt! Heb je een lootje gekocht? Check dan snel je lotnummer op www.jantjebeton.nl/lot en kijk of je één van de gave prijzen hebt gewonnen!

Iedereen die een lootje heeft gekocht. Bedankt voor het meespelen! Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen, meer kunnen spelen. In de afgelopen jaren hebben duizenden scholen met de loterij opbrengst speelmaterialen aangeschaft, speeltoestellen opgeknapt en extra voorzieningen op het schoolplein aangebracht.

Belang van spelen

Spelen is niet alleen heel leuk, het is ook heel belangrijk. Door te spelen krijgen kinderen namelijk de beweging die ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. En tegelijkertijd leren ze allemaal belangrijke dingen, zoals vrienden maken, omgaan met tegenslagen en lak hebben aan vervelende mensen. Dingen die later best nog wel eens van pas komen. Toch wordt (buiten)spelen door tijdgebrek en te weinig speelplaatsen steeds minder vanzelfsprekend. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder. 

Daar doet Jantje Beton iets aan. Met De Kleine Jantje Beton Loterij. Ieder jaar gaan zo’n 60.000 leerlingen op pad om lootjes te verkopen. De helft van de opbrengst gaat naar de school. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton.

Je kunt hier kijken of je een prijs hebt gewonnen.

Doneren