30 juni: Verbindingsdag Spelen en Bewegen

Nieuws — 26 juni 2020

Op 30 juni van 13:30 - 17:30 uur organiseert Acquire Publishing in samenwerking met een aantal kennispartners de (online) Verbindingsdag Spelen en Bewegen. Jantje Beton is een van die kennispartners.

De behoefte aan Samen Spelen en Bewegen heeft tijdens en door de crisis alleen maar aan belang gewonnen. Maatschappelijke thema’s als ontmoeting, gezondheid, inclusiviteit, sociale cohesie en leefbaarheid zijn relevanter dan ooit. Hierom organiseert Acquire Publishing deze Verbindingsdag. 

Gratis online event

De Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen is in samenwerking met Ruimte voor de Jeugd, Jantje Beton, Branchevereniging Spelen en Bewegen, VNG en gaat over de veranderingen die in buitenspelen en bewegen gaande zijn en belicht actuele trends en ontwikkelingen, en schetst zo de kaders van het 'nieuwe normaal' in buitenspelen. 

Wissel tijdens de Verbindingsdag ervaringen uit, zet samen stappen, doe inspiratie op en draag bij aan het gezamenlijke doel dat overheden, kennisinstellingen, brancheorganisaties, leveranciers hebben: meer (aandacht voor) samen spelen en bewegen. 

Kijk hier voor meer informatie en gratis tickets.

Jantje Beton als kennispartner

De Verbindingsdag, met circa 25 sessies, verdeeld over vier rondes, zoomt in op de diverse thema’s, zoals onder andere technologie (Play to Move), gezondheid (gezonde buurten) en het SamenSpeelAkkoord. Jantje Beton zal hier als kennispartner optreden.

Voor wie is de Verbindingsdag?

De Verbindingsdag Samen Spelen en Bewegen verbindt uiteenlopende sectoren: overheid, ontwerp- en advieswereld, kennisinstellingen, en marktpartijen. Naast verbinding en krachtenbundeling levert de Verbindingsdag ook een actieve bijdrage laan de versnelling van samen spelen en bewegen, onder andere door het initiëren, tijdens de Verbindingsdag, van een petitie met aanbevelingen.

Gratis aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor de Verbindingsdag Spelen en Bewegen op dinsdag 30 juni van 13:30 uur - 17:30 uur. Meld je dan snel aan!

Meer informatie over de Verbindingsdag? Deze vind je hier.

Doneren