Geld voor een speelidee

Meteen naar aanvragen

Balen! We hebben in de afgelopen periode zo ongelooflijk veel aanvragen voor speelideeën binnengekregen dat ons geld voor dit jaar op is! Alleen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Duin- & Bollenstreek en tussenliggende gemeenten en in het Westland is het mede dankzij Fonds 1818 dit jaar nog mogelijk om geld aan te vragen.

Let op: dit jaar nog subsidie aanvragen? Dan moet de activiteit ook voor het einde van het jaar plaatsvinden.


 • Subsidieformulier aanvragen

  Wanneer je op de oranje button ‘Download aanvraagformulier’ klikt download je het aanvraagformulier op jouw computer. Het ingevulde aanvraagformulier stuur je op naar: aanvraag@jantjebeton.nl. Binnen vier weken hoor je of je geld krijgt van ons voor jouw toffe idee.

  Goed om te weten: superveel kinderen vragen geld aan voor hun idee. Omdat we zoveel aanvragen binnenkrijgen kunnen we helaas niet alle kinderen geld geven. Stom he! Dus hoe gaaf je idee ook is, soms kan het zijn dat we je helaas op dit moment niet helpen.

  Download aanvraagformulierDOCX

 • Spelregels

  • Er moet een volwassene aanwezig zijn bij het invullen van het formulier
  • Jullie idee vindt plaats in je eigen buurt
  • Jullie zijn met tenminste 10 kinderen

  Alle spelregels


Wat andere kinderen voor elkaar kregen

 • Afbeelding van twee kinderen die reuze Jenga spelen

  Darten en Reuze Jenga

  Linda, Wessel en Lucas uit Steenbergen organiseerden voor alle 20 kinderen uit de buurt een heel erg tof straatfeest waar ze onder andere konden darten en Reuze Jenga spelen.

 • Sfeerbeeld waarin twee kinderen op een zonnige dag met diverse gereedschappen hout aan het bewerken zijn

  Kasteelhut bouwen

  Het buitenspeelidee van Laurens, Geert en Rick was om grote hutten te maken die op kastelen leken, zodat er heel veel kinderen op bezoek konden komen. Nou, dat is gelukt! Samen met 140 andere kinderen zijn er heel veel hutten gebouwd.

 • Afbeelding van een aantal kinderen die, uitgedost in grote rokken, een speciaal soort balspel spelen

  Knotsgekke rokjesvoetbal en een verkleedestafette

  Talitha, Marit en Luca bedachten voor hun Buitenspeeldag allemaal leuke dingen zoals het knotsgekke rokjesvoetbal, een verkleedestafette en het vang-een-kip spel. Meer dan 100 (!) kinderen hadden dankzij deze meiden een super gezellige middag.

 • Sfeerbeeld van acht kinderen op een groot vlot in een kroosrijke sloot op een mooie zomerdag

  Vlotten bouwen en een hindernisbaan

  Nynke, Thomas en Anne-Johan organiseerden samen met de scouting een middag waar je kon vlotten bouwen, skelteren op een hindernisbaan, stoepkrijten en schminken. Bijna 100 kinderen uit de buurt hadden dankzij deze kinderen een super leuke dag!

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.