Geld voor een speelidee

Meteen naar aanvragen

Heb jij een super tof speelidee samen met vriendjes en vriendinnetjes? Of weten jullie een goede manier om meer te gaan spelen? Dan ben je bij Jantje Beton aan het juiste adres.

Aan de slag

Heb jij een gaaf idee? Laat ons jouw idee weten! Als wij jouw idee ook supertof vinden, dan helpen wij jou misschien wel mee! 

Wie kan er geld aanvragen?

 • Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kitty van Ginkel via 030 24 27 257 of k.vanginkel@jantjebeton.nl


 • Subsidieformulier aanvragen

  Wanneer je op de oranje button ‘Download aanvraagformulier’ klikt download je het aanvraagformulier op jouw computer. Het ingevulde aanvraagformulier stuur je op naar: aanvraag@jantjebeton.nl. Binnen vier weken hoor je of je geld krijgt van ons voor jouw toffe idee.

  Goed om te weten: superveel kinderen vragen geld aan voor hun idee. Omdat we zoveel aanvragen binnenkrijgen kunnen we helaas niet alle kinderen geld geven. Stom he! Dus hoe gaaf je idee ook is, soms kan het zijn dat we je helaas op dit moment niet helpen.

  Download aanvraagformulierDOCX

 • Spelregels

  • Er moet een volwassene aanwezig zijn bij het invullen van het formulier
  • Jullie idee vindt plaats in je eigen buurt
  • Jullie zijn met tenminste 10 kinderen

  Alle spelregels


Wat andere kinderen voor elkaar kregen

 • Afbeelding van twee kinderen die reuze Jenga spelen

  Darten en Reuze Jenga

  Linda, Wessel en Lucas uit Steenbergen organiseerden voor alle 20 kinderen uit de buurt een heel erg tof straatfeest waar ze onder andere konden darten en Reuze Jenga spelen.

 • Sfeerbeeld waarin twee kinderen op een zonnige dag met diverse gereedschappen hout aan het bewerken zijn

  Kasteelhut bouwen

  Het buitenspeelidee van Laurens, Geert en Rick was om grote hutten te maken die op kastelen leken, zodat er heel veel kinderen op bezoek konden komen. Nou, dat is gelukt! Samen met 140 andere kinderen zijn er heel veel hutten gebouwd.

 • Afbeelding van een aantal kinderen die, uitgedost in grote rokken, een speciaal soort balspel spelen

  Knotsgekke rokjesvoetbal en een verkleedestafette

  Talitha, Marit en Luca bedachten voor hun Buitenspeeldag allemaal leuke dingen zoals het knotsgekke rokjesvoetbal, een verkleedestafette en het vang-een-kip spel. Meer dan 100 (!) kinderen hadden dankzij deze meiden een super gezellige middag.

 • Sfeerbeeld van acht kinderen op een groot vlot in een kroosrijke sloot op een mooie zomerdag

  Vlotten bouwen en een hindernisbaan

  Nynke, Thomas en Anne-Johan organiseerden samen met de scouting een middag waar je kon vlotten bouwen, skelteren op een hindernisbaan, stoepkrijten en schminken. Bijna 100 kinderen uit de buurt hadden dankzij deze kinderen een super leuke dag!