Voor deelnemers

Het is mega super goed dat jouw school meedoet met De Kleine Jantje Beton Loterij! Op deze pagina veel handige informatie.

Filmpje voor leerlingen

Hoe leerlingen lootjes verkopen leggen we in dit korte instructiefilmpje uit.

Tikkie jij bent 'm! actie

De tijd dat leerlingen alleen lootjes via het boekje konden verkopen, is voorbij! Nu kan iedereen simpel en snel een lootje kopen. Via een QR-code of url gaat de lotenkoper naar de lootjes pagina, selecteert de school, vult zijn gegevens in en betaalt via Tikkie. De lotnummers stuurt Jantje Beton via e-mail. 

Ouders kunnen hun kinderen helpen door iedereen die ver weg woont via Whatsapp of Social media aan te tikken om mee te doen. Dat is heel simpel. Ga snel naar de lootjespagina.

Lotenboekjes nabestellen

De lotenboekjes zijn OP! Wow, de verkoop gaat fantastisch. Helaas kunnen er dus geen lotenboekjes meer nabesteld worden. Maar dat geeft natuurlijk helemaal niets, want online kunnen er nog wel lootjes worden verkocht. Tot en met 1 oktober kunnen er via de Tikkie jij bent ‘m! actie nog lootjes worden verkocht. Blijf dus iedereen aantikken!

Downloads

Hieronder staan downloads van handige materialen. Gebruik het stappenplan, de Lotenmeter voor in iedere klas, de Tikkie uitleg en de kant-en-klare teksten, of de Tikkie teksten.

Algemeen

In de klas

Tikkie jij bent 'm!

Doneren
Ja, ik steun buitenspelen
Periode
Bedrag
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.
Created with Sketch.