Voor deelnemers

Het is mega super goed dat jouw school meedoet met De Kleine Jantje Beton Loterij!  In mei gaan leerlingen op pad om lootjes te verkopen. Op 1,5 meter afstand via de machtigingsformulieren EN online via de Tikkie jij bent ‘m! actie. De helft van de opbrengst kan de school besteden aan het schoolplein, buitenlessen, of speelactiviteiten. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton. Hierbij krijgen kinderen in kwetsbare speelposities extra aandacht. Zoals kinderen met een beperking. Samen zorgen we ervoor dat meer kinderen, meer kunnen spelen.

Veilig lootjes verkopen

In verband met de 1,5 meter maatschappij is de verkoop via machtiging aangepast. Zodat leerlingen veilig op pad kunnen om lootjes te verkopen voor hun school en de projecten van Jantje Beton. Met de losse machtigingsformulieren en het 1,5 meter meetlint houden leerlingen altijd voldoende afstand. Veiligheid staat voorop!

Online lootjes verkoop je via de Tikkie jij bent 'm! actie. Dit is eenvoudig en veilig. En leerlingen hoeven er niet voor langs de deur. Download hieronder de informatiebrochure en lees meer over veilig lootjes verkopen via machtiging en online.

Filmpje voor leerlingen

Hoe leerlingen lootjes verkopen leggen we in dit korte instructiefilmpje uit.

Tikkie jij bent 'm! actie

De tijd dat leerlingen alleen lootjes aan familie en vrienden in de buurt konden verkopen is voorbij! Ouders en leerlingen kunnen de opbrengst voor hun school verhogen door aan iedereen via de Tikkie jij bent ‘m! actie lootjes te verkopen. En, heel eenvoudig via Whatsapp of social media iedereen die ze kennen, aantikken om mee te doen. 

Downloads

Hieronder staan downloads van handige materialen. Zoals de informatiebrochure, een lotenmeter voor in iedere klas en de Tikkie uitleg.

Doneren