Voor deelnemers

Het is mega super goed dat jouw school meedoet met De Kleine Jantje Beton Loterij!  Leerlingen gaan op pad om lootjes te verkopen met machtigingsformulieren EN online via de Tikkie jij bent ‘m! actie. De helft van de opbrengst kan de school besteden aan het schoolplein, buitenlessen, of speelactiviteiten. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton. Hierbij krijgen kinderen in kwetsbare speelposities extra aandacht. Zoals kinderen met een beperking.

Actieperiodes

Dit jaar gaan weer duizenden leerlingen op pad in mei en september. Online lootjes kopen kan altijd iets langer. Dit zijn de actieperiodes van 2022:

18 mei t/m 1 juni via machtiging > online t/m 30 juni
14 t/m 28 september via machtiging > online t/m 31 oktober 

Filmpje voor leerlingen

Hoe leerlingen lootjes verkopen leggen we in dit korte instructiefilmpje uit.

Tikkie jij bent 'm! actie

De tijd dat leerlingen alleen lootjes aan familie en vrienden in de buurt konden verkopen is voorbij! Ouders en leerlingen kunnen de opbrengst voor hun school verhogen door aan iedereen via de Tikkie jij bent ‘m! actie lootjes te verkopen. En, heel eenvoudig via Whatsapp of social media iedereen die ze kennen, aantikken om mee te doen. 

Downloads

Download hieronder belangrijke documenten vol praktische informatie. Zoals de informatiebrochure, het stappenplan, posters en logo's.

Doneren