Voor deelnemers

Het is mega super goed dat jouw school meedoet met De Kleine Jantje Beton Loterij! Op dit moment is Jantje Beton volop aan de slag om ervoor te zorgen dat de leerlingen op een veilige manier lootjes kunnen verkopen in september. Meer informatie over de actieperiode volgt snel. 

Machtigingsformulieren nabestellen

Meer machtigingsformulieren nodig? Wat goed! Nabestellen kan tot en met de laatste vrijdag van de actieperiode. De machtigingsformulieren ontvang je zo snel mogelijk, maar zeker binnen drie werkdagen.

Nabestellen

Filmpje voor leerlingen

Hoe leerlingen lootjes verkopen leggen we in dit korte instructiefilmpje uit.

Tikkie jij bent 'm! actie

De tijd dat leerlingen alleen lootjes aan familie en vrienden in de buurt konden verkopen is voorbij! Ouders en leerlingen kunnen de opbrengst voor hun school verhogen door aan iedereen via de Tikkie jij bent ‘m! actie lootjes te verkopen. En, heel eenvoudig via Whatsapp of social media iedereen die ze kennen, aantikken om mee te doen.

Basisschool de Hofvilla in Wateringen verkocht in 2019 maar liefst 337 online lootjes via de Tikkie jij bent 'm! actie. Wow! Zij verkochten de meeste online lootjes van alle deelnemende scholen. 

Downloads

Hieronder staan downloads van handige materialen. Zoals de Lotenmeter voor in iedere klas en de Tikkie uitleg.

In de klas

Algemeen

Tikkie jij bent 'm!

Doneren