Voor deelnemers

Het is mega super goed dat jouw school meedoet met De Kleine Jantje Beton Loterij!  In september gaan leerlingen op pad om lootjes te verkopen met machtigingsformulieren EN online via de Tikkie jij bent ‘m! actie. De helft van de opbrengst kan de school besteden aan het schoolplein, buitenlessen, of speelactiviteiten. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton. Hierbij krijgen kinderen in kwetsbare speelposities extra aandacht. Zoals kinderen met een beperking. Samen zorgen we ervoor dat meer kinderen, meer kunnen spelen.

Filmpje voor leerlingen

Hoe leerlingen lootjes verkopen leggen we in dit korte instructiefilmpje uit.

Tikkie jij bent 'm! actie

De tijd dat leerlingen alleen lootjes aan familie en vrienden in de buurt konden verkopen is voorbij! Ouders en leerlingen kunnen de opbrengst voor hun school verhogen door aan iedereen via de Tikkie jij bent ‘m! actie lootjes te verkopen. En, heel eenvoudig via Whatsapp of social media iedereen die ze kennen, aantikken om mee te doen. 

Downloads

Hieronder staan downloads van handige materialen. Zoals de informatiebrochure, een lotenmeter voor in iedere klas en nog veel meer.

Doneren