Jantje Beton in uw testament

Wat wilt u nalaten aan kinderen? 

Ook als u er niet meer bent, kunt u een bijdrage leveren aan een leuke kindertijd voor kinderen. Samen kunnen spelen, ravotten en vies worden. Wie is er niet groot door geworden? Met een nalatenschap aan Jantje Beton blijft dit voor ieder kind bereikbaar. Ook voor kwetsbare kinderen, voor wie spelen niet altijd vanzelfsprekend is. Spelen is het belangrijkste én het leukste onderdeel van een gezond kinderleven. Drie op de tien kinderen speelt echter nooit of slechts één keer per week buiten. Door Jantje Beton op te nemen in uw testament, kunt u een belangrijk verschil maken in een kinderleven. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat élk kind zorgeloos buiten kan spelen, ongeacht hun achtergrond of thuissituatie. 

100% van uw nalatenschap komt ten goede aan Jantje Beton

Met elke bijdrage, groot of klein, komen we dichter bij onze droom; een Nederland waar elk kind kan spelen en bewegen. Bovendien komt 100% van uw nalatenschap ten goede aan de projecten van Jantje Beton, want als ANBI instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling) hoeven wij geen erfbelasting te betalen over het bedrag dat u ons nalaat.

Hoe werkt het? 

Als u ons opneemt in uw testament kan dat op verschillende manieren.

Legaat

U kunt een vast deel van uw erfenis, bijvoorbeeld een vast bedrag,  een vast percentage of een bepaald(on)roerend goed nalaten aan Jantje Beton.

Erfstelling

Bij een erfstelling kunt u een of meer erfgenamen benoemen, bijv. uw partner, kind, een vriend of een goed doel, zoals Jantje Beton. U kunt dan van tevoren laten vastleggen wie welk deel van de netto nalatenschap ontvangt.

Een combinatie van beide opties is ook mogelijk. Een notaris kan u hierover uitgebreid adviseren. 

Notaris 

Om uw testament te laten opstellen, maakt u een afspraak met een notaris. Op www.notaris.nl vindt u een notaris bij u in de buurt. Met de notaris bespreekt u uw wensen en de juridische consequenties hiervan. Is het testament ondertekend? Dan zorgt de notaris ervoor dat het testament wordt opgenomen in het Testamenten Register. Zo kan het altijd terug gevonden worden!

Meer informatie over nalaten aan Jantje Beton? 

Wilt u meer weten over nalaten aan Jantje Beton? Of heeft u vragen die u liever persoonlijk bespreekt? Neem dan contact op met onze relatiemanager        Margret van Gaalen via 06-40 57 19 27 of via m.vangaalen@jantjebeton.nl


Doneren